Sunday, December 26, 2010

Thinking of some....thing or one?? erk..

Bismillahirrahmanirrahim… Assalamualaikum w.b.t...Hmm.. dah malam tapi mata ini masih belum mengantuk.. I’m thinking of something.. ke someone ni? Huhu.. xde pape lah.. Sambil dengar lagu Permata Yang Dicari by DeHearty buat hati ni fikir sesuatu. Huhu.. Let’s keep it as secreto de amor...hehe...

Nak citenye, malam ni rase macam sunyi dan sepi je. Kalau disiangnya saya sibuk dengan segala macam kerja nak dibuat tapi bila malam je rase macam sunyi. Ape tande? Takde ape2 tande..huhu..

Hm2.. tak tahu nak tulis ape.. just enjoy the silent.. huhu.. Biar lah Allah je tahu what I feel rite now.. daaaa…. Salam..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...