Wednesday, December 14, 2011

My 'cuti time' start....hehe..

Assamualaikum....
Alhamdulillah, berkesempatan utk berkarya lagi di dlm blog yg hmpir dpenuhi sesawang..(lamak na bunyi x bukak)..slangh sarawak...hehe.. Apa kabar blog beta...sudah lama kita tak bersua....wah2x... terover lah... hehe... nak tulis ape ek?? otak masih belum panas utk berkarya nih... 


emosi terlebih...haha....


cume nak cite ckit sebab dan musabab ( eh, kan ke same sbb n musabab tu) rosak bahasa btul si aweyn nih...hehe.. dgan ini tuan empunya blog ni nak kasi tau yg beta baru habis exam... wah... merdekaaaa!!!! ( eh, baru habis dijajah ker)hehe... merdeka study je...hehe..  
skrang aweyn hanya mampu berdoa.. aweyn dah buat semampu yg boleh... tawakal2.. mohon doanya juga ya kwn2... 


skrang ni ape yg nak di buat dlm cuti yg panjang yer... erm?? any suggestion...hehe.. buat masa ni blum lagi.. aweyn plan nak menanam anggur ( menganggur) dulu lah...haha....ikut kate mak, blaja memasak.. boleh jd isteri nanti..( eh..eh..aweyn, mak suruh blaja masak supaye boleh buat bekalan kalau kat tempat org, ni ade bleh ke situ pulak? hehe... skali skala pe salah nye kan..shhh...haha...


erm.. ape lagi ek?? nampaknye lepas ni slalu lah aweeyn di alam maya ni...hehe.. lgipun parent dah beri green light tuh.. tp ingat aweeyn, green light tu bukan mkne buat sesuka hati smpai lupa diri, sekeliling n yg paling pnting solat... tu jer kot..hehe... InsyaAllah, akan ade post2 baru... doakan juga ya..
sekian, wassalam...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...